Prime

Várunk Téged

Légy részese a sikernek!

Csapatunk azon dolgozik, hogy minden kedves Ügyfelünk számára megtaláljuk az élethelyzetének, céljainak legmegfelelőbb pénzügyi segítséget.

Termékeink

Egyéni

Felhőtlen élet, aktívan is, idősen is!

Ki ne szeretne aktív korában aggódás nélkül élni? És ki ne szeretne idős korában úgy élni, mint a német vagy az osztrák nyugdíjasok? Megtakarítással biztosíthatod aktív és nyugdíjas éveidet is.

VIENNA WORLD

Akár befektetnél a jövődbe, akár nyugdíjas éveidről gondoskodnál: a lehetőség a te kezedben van. Teremts magadnak egy élhető világot – velünk. Fedezd fel a Vienna World by UNION megoldásait és élj úgy, mint a bécsiek: tudatosan, gondoskodóan, nyugodtan!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Segítség a családtagoknak
Történjen bármi, életbiztosításoddal gondoskodhatsz házastársad, gyermekeid, szüleid anyagi biztonságáról. Legyen szó napi megélhetésről, adósságok rendezéséről, vagy a gyermeke(k) jövőjének biztosításáról.

Valós segítség
Egy baleset után komoly terhet jelentenek a gyógyulás költségei, nem beszélve arról, hogy a felépülés idején csak korlátozottan vagy akár egyáltalán nem tudjuk ellátni munkánkat, ami tovább nehezíti a helyzetet. A biztosítás valós anyagi segítséget jelent a nehéz időszakban.

Hitelfedezeti biztosításként is
Tragédia esetén a kedvezményezettként megjelölt banknak vagy a pénzintézetnek kifizetjük hiteledet, így családod mentesül a hosszú éveken át tartó törlesztés terhei alól.

Vegyünk egy példát!
Egy 40 éves férfi havi 4 ezer forint biztosítási díjat fizet. Halálakor 2 millió forint, baleseti halál esetén pedig 20 millió forint összeggel támogatja biztosítása családtagjait.

Havi 4 ezer forintért 20 milliós baleseti védelem

Gyermekeidet ingyen biztosíthatod
Biztosításod kiterjesztheted szeretteidre is. Családi biztosítás esetén a két szülő mellett bármennyi gyermek biztosítható. A gyermekek díjmentesen élvezik a biztosítás bizonyos szolgáltatásait.

Vállalkozásod dolgozóit is biztosíthatod
A biztosítással védelemben részesítheted vállalkozásod „kulcsembereit”. Ezzel erősítheted elkötelezettségüket, de az üzletmenet folytonosságát is elősegítheted, ha velük esetleg baj történne.

Segítség koronavírus esetén is
Ma minden a koronavírusról szól. És arról, hogy az életünk még akkor sem lesz ugyanolyan többé, ha látszólag minden visszatér a régi kerékvágásba.

A félelem egy lehetséges, ismeretlen veszélytől állandóan velünk marad. Nincs többé „úgysem velem történik meg”, mert bárkivel megtörténhet.

Ha még nem töltötted be a 65-öt, és nincs olyan krónikus betegséged, ami miatt nem köthetsz biztosítást, koronavírus miatti halál esetén a biztosítás segítséget nyújthat.És persze akkor is, ha (kiegészítő biztosításként) hosszabb-rövidebb ideig kórházi kezelésre szorulsz a vírus miatt.

Minden, amit egy életbiztosítás tudhat
A Rizikó Extra (kiegészítő biztosításaival) mindent tud, amit egy modern életbiztosításnak tudnia kell:

• egyszeri, nagyösszegű kifizetés tartós rokkantság esetén

• rokkantság esetén akár mi fizetjük tovább a biztosítási díjat

• daganatos betegségnél akár 3 millió forintot fizetünk és a kezelés alatt 18 hónapon át akár havi 150 ezer forintot

• egyösszegű kifizetéssel segítünk szívinfarktus vagy agyvérzés esetén is

És egy sor extra
Kiegészítő biztosításunkkal képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat (CT, PET-CT, Cardio-CT és MR) a több hónapos várakozási idő helyett 5 munkanapon belül ingyenesen megszervezzük, ráadásul fizetjük a vizsgálatok költségét éves 250 ezer forintig.

Ha baleset vagy betegség miatt kórházba kerülnél, akár 50 napos kórházi tartózkodás esetén is segítünk. A biztosítást összeállíthatod úgy, hogy műtét esetén további egyszeri anyagi segítséget nyújtsunk neked.

Kiegészítő szolgáltatásként kritikus betegségek esetére (szívinfarktus, daganat, agyvérzés, szervátütletés) egyösszegű anyagi segítséget nyújtunk.

Vegyünk egy példát!
Egy 35 éves nem dohányzó családanya vagy családapa a 10 évre szóló biztosításával tragédia esetén akár 20 millió Ft összegű védelmet nyújthat családjának. Mindez naponta 227 Ft, havonta 6 820 Ft kiadást jelent a család számára.

Gondoskodj nyugdíjas éveidről
Ki ne szeretne idős korában is a most megszokott életszínvonalon élni? Ha időben kezdesz gondoskodni nyugdíjas éveidről, az összegyűjtött pénzzel kipótolhatod állami nyugdíjad, így idős korodban is úgy élhetsz, ahogy az osztrák vagy a német nyugdíjasok.

Egy befektetés, melyet akkor kapsz kézhez, ha nyugdíjas leszel
A Pezsgő nyugdíjprogram egy megtakarítási jellegű nyugdíjbiztosítás, melyet folyamatosan gyarapíthatsz a nyugdíjba vonulásáig. Rendszeres befizetés mellett egy-egy rendkívüli, nagyobb összeggel bármikor kiegészítheted szerződésed.

20%-os adójóváírást minden évben
Nyugdíjcélú befizetéseid után évente 20%, de maximum 130 000 forint adójóváírást vehetsz igénybe. Ezzel támogat az állam, hogy az állami nyugdíj mellett kezdj el félretenni nyugdíjas éveidre. Amennyiben már rendelkezel nyugdíjpénztári vagy nyugdíj-előtakarékossági számlával, az adójóváírás mértéke együttesen évente 280 ezer forintban maximalizálható!

10% díjvisszatérítéssel mi is kiegészítjük megtakarításod
Hosszú távú hűséged, kitartásod mi is díjazzuk: az eltelt biztosítási évek alatt befizetett legalacsonyabb éves díjadnak a 10. évben 100%-át, a 15. és 20. évben 50-50%-át jóváírjuk szerződéseden.

Vegyünk egy példát!
Vegyünk egy példát. Ha egy 40 éves férfi 25 éven át havi 25 ezer forintot tesz félre (összesen 7,5 millió Ft kerül befizetésre), akkor nyugdíjba vonulásakor 4%-os átlagos hozam mellett 12,9 millió forintot kaphat kézhez nyugdíjas éveire.

Havi 25 ezerért 12 millió nyugdíj

Pénzed eszközalapjainkban gyarapodik
Megtakarításod eszközalapjainkban helyezzük el. Számos – forint és eurós nyilvántartású – eszközalap közül választhatsz, melyekből Te válogathatsz kockázatvállalási hajlandóságodnak és hozamra vonatkozó elvárásaidnak megfelelően. Megtakarításod elhelyezheted például részvény-, kötvény- vagy aktívan kezelt eszközalapokban, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelnek, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.

Kövesd befektetésed alakulását otthonról, kényelmesen
Ingyenes ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheted megtakarításod alakulását és igény szerint bármikor módosíthatod az eszközalap portfólióját. Az egyes eszközalapok közötti átváltást ingyenesen megteheted.

Megbízható kezekben!
Az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Valósítsd meg terveid!
Ha gyermekünknek szeretnénk segíteni, ha új lakást szeretnénk, ha időskori életszínvonalunkról gondoskodnánk, pénzre van szükségünk. Sok mindent megvehetünk hitelből, de sokkal jobban megéri, ha előre tervezzük pénzügyeinket és megtakarításból finanszírozzuk céljainkat.

Befektetett pénzed eszközalapjainkban gyarapodik
Megtakarításod eszközalapjainkban helyezzük el. Számos forint és euró alapú eszközalap közül választhatsz, melyekből Te válogathatsz kockázatvállalási hajlandóságodnak és hozamra vonatkozó elvárásainak megfelelően. Megtakarításod elhelyezheted például részvény-, kötvény- vagy aktívan kezelt eszközalapokban, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelnek, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.

Kövesd befektetésed otthonról
Ingyenes ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheted a megtakarítás alakulását és igény szerint bármikor módosíthatod az eszközalap portfólióját. Az egyes eszközalapok közötti átváltást ingyenesen az Ügyfélportálunkon keresztül is megteheted.

Vegyünk egy példát!
Vegyünk egy példát: egy 40 éves férfi időskorára tenne félre. Ha 65 éves koráig havonta 25 ezer forintot fizet (ez évi 300 ezer forint, tartam során összesen 7,5 millió Ft kerül befizetésre), akkor mérsékelt 4%-os hozamokat feltételezve 12,9 millió forint összeget kaphat kézhez 65 évesen.

Havi 25 ezer forinttal hosszú távú megtakarítás

Biztonság az egész családnak
Az UNION Nyitány sokkal több egy megtakarításnál, hiszen kiegészíthető olyan biztosításokkal, melyek anyagi segítséget nyújtanak, ha a megtakarítás tartama alatt téged (vagy családod) baleset vagy betegség ér.

Fontos orvosi vizsgálatok pár napon belül
Biztosításunkkal képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat (CT, PET-CT, Cardio-CT és MRI vizsgálatok) a több hónapos, esetenként akár fél éves várakozási idő helyett 5 munkanapon belül ingyenesen megszervezzük és fizetjük 250 ezer forint éves keretösszeg erejéig.

Segítség daganatos betegségek esetén
Ha daganatos betegséget állapítanak meg, számíthatsz ránk; már a diagnóziskor – a választott csomagtól függően – 1 vagy 3 millió forint egyösszegű kifizetéssel és a kezelés idejére 18 hónapon át tartó 50 vagy 150 ezer forint értékű havi járadékszolgáltatással segítünk a nehéz időszakban.

Igazodunk igényeidhez
Átmeneti pénzügyi nehézség (pl. munkanélküliség) esetén szüneteltetheted a befizetéseket, sőt szükség esetén az első évet követően pénzt is vehetsz ki. Arra is van lehetőséged, hogy egyszerre egy nagyobb összeget fizess be (például ha év végi jutalmat kapsz).

Megbízható kezekben
A jónál is jobb hely megtakarításodnak: az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Biztonság az egész családnak
A váratlan helyzeteket nem mindig lehet megelőzni, de ha felkészültünk azokra, sokat tehetünk családunk és magunk anyagi biztonságáért is. Baleset-biztosítással 2-20 millió forint közti összeggel gondoskodhatsz házastársad, gyermekeid, szüleid anyagi biztonságáról, ha súlyos kimenetelű baleset érne.

Segítség a gyógyulásban
Egy baleseti sérülésből felgyógyulni anyagi értelemben is megterhelő. A betegszabadság alatti csökkentett jövedelem, a kezelések és gyógyszerek költségei nehezítik a beteg és családja helyzetét. Biztosításunk ilyen helyzetekben segít. A műtétek, sérülések miatt szükséges esetleges plasztikai műtétek és a hosszabb, 60 napot meghaladó kórházi tartózkodás esetén egy összegű, kórházi kezelésekkor pedig 2-20 ezer forint közti napi térítéssel enyhítjük az anyagi terheket.

Különleges helyzetekben különleges védelem
Munkahelyi, légiközlekedési, közlekedési vagy tömegközlekedési balesetek esetén extra anyagi segítséget nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy ezekben az esetekben 50-200%-kal magasabb összeggel segítünk.

Vegyünk egy példát
Ha a Prémium csomagot választod, mely napi 200 forintba kerül (havonta 6 046 forint), és baleset ér, biztosításod 20 millió forintig jelent segítséget, a baleset súlyossága alapján. Ha munkahelyi baleset történik, ez az összeghatár 30 millió forint. A csomag tartalmazza a baleset kapcsán szükségessé váló nagyértékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat is (például CT, MR).

Napi 200 forintért 20 milliós védelem

Sportolás közben is
Ha sportolás közben szenvedsz balesetet, akkor is számíthatsz ránk. Biztosításunk igazolt, hivatásos sportolók számára bármely csomag választása esetén védelmet nyújt (kivétel Flexi csomag). Extrém csomaggal pedig számos különleges sportolás közben bekövetkező balesetre is érvényes biztosításunk.

Fesztiválokhoz és nyaralásokhoz
A fesztiválok, sőt, a nyaralások is tartogathatnak veszélyeket, melyekre érdemes előre felkészülni. Baleset-biztosításunk különleges védelmet nyújt ilyen esetekre, napi 315 forintért, legalább 10 napos utazások esetére.

3 150 forintért minden gyermeked biztosíthatod
A baleset-biztosítást kiterjesztheted a gyermekekre is, évi 3 150 forintért, függetlenül a gyerekek számától. A rájuk szabott biztosítási csomag kiterjed többek közt csonttörésre, kórházi tartózkodásra, kisebb műtétekre. Amennyiben csak egy gyermek van a családban, csupán 1785 forint a csomag díja.

Az egész világon
Biztosításod nem csak Magyarország területén, hanem az egész világon érvényes. Így ha a baleset egy külföldi út során történik, ugyanúgy számíthatsz ránk.

Balesetbiztosítás

Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Biztonság az egész családnak
A váratlan helyzeteket nem mindig lehet megelőzni, de ha felkészültünk azokra, sokat tehetünk családunk és magunk anyagi biztonságáért is. Baleset-biztosítással 2-20 millió forint közti összeggel gondoskodhatsz házastársad, gyermekeid, szüleid anyagi biztonságáról, ha súlyos kimenetelű baleset érne.

Segítség a gyógyulásban
Egy baleseti sérülésből felgyógyulni anyagi értelemben is megterhelő. A betegszabadság alatti csökkentett jövedelem, a kezelések és gyógyszerek költségei nehezítik a beteg és családja helyzetét. Biztosításunk ilyen helyzetekben segít. A műtétek, sérülések miatt szükséges esetleges plasztikai műtétek és a hosszabb, 60 napot meghaladó kórházi tartózkodás esetén egy összegű, kórházi kezelésekkor pedig 2-20 ezer forint közti napi térítéssel enyhítjük az anyagi terheket.

Különleges helyzetekben különleges védelem
Munkahelyi, légiközlekedési, közlekedési vagy tömegközlekedési balesetek esetén extra anyagi segítséget nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy ezekben az esetekben 50-200%-kal magasabb összeggel segítünk.

Vegyünk egy példát
Ha a Prémium csomagot választod, mely napi 200 forintba kerül (havonta 6 046 forint), és baleset ér, biztosításod 20 millió forintig jelent segítséget, a baleset súlyossága alapján. Ha munkahelyi baleset történik, ez az összeghatár 30 millió forint. A csomag tartalmazza a baleset kapcsán szükségessé váló nagyértékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat is (például CT, MR).

Napi 200 forintért 20 milliós védelem

Sportolás közben is
Ha sportolás közben szenvedsz balesetet, akkor is számíthatsz ránk. Biztosításunk igazolt, hivatásos sportolók számára bármely csomag választása esetén védelmet nyújt (kivétel Flexi csomag). Extrém csomaggal pedig számos különleges sportolás közben bekövetkező balesetre is érvényes biztosításunk.

Fesztiválokhoz és nyaralásokhoz
A fesztiválok, sőt, a nyaralások is tartogathatnak veszélyeket, melyekre érdemes előre felkészülni. Baleset-biztosításunk különleges védelmet nyújt ilyen esetekre, napi 315 forintért, legalább 10 napos utazások esetére.

3 150 forintért minden gyermeked biztosíthatod
A baleset-biztosítást kiterjesztheted a gyermekekre is, évi 3 150 forintért, függetlenül a gyerekek számától. A rájuk szabott biztosítási csomag kiterjed többek közt csonttörésre, kórházi tartózkodásra, kisebb műtétekre. Amennyiben csak egy gyermek van a családban, csupán 1785 forint a csomag díja.

Az egész világon
Biztosításod nem csak Magyarország területén, hanem az egész világon érvényes. Így ha a baleset egy külföldi út során történik, ugyanúgy számíthatsz ránk.

Díjmentes tájékoztatásért keresse munkatársunkat!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot egy díjmentes, személyre szabott tájékoztatáshoz.

életbiztosítás

Prime Igazgatóság vezető

Hermann Gabriella

Ivicz Hajnalka

Manager

Ivicz Hajnalka

Mátrahegyi Csilla

Manager

Mátrahegyi Csilla

Kata, Schiffer

manager

Schiffer Kata

Mészáros Melinda

Manager

Mészáros Melinda

Buday Zsolt

Képviselő

Buday Zsolt

Gál Melinda

Soproni iroda vezető

Gál Melinda

Buza Anna

Képviselő

Buza Anna

Berczi Mónika

Képviselő

Berczi Mónika

Földi Nikoletta

Képviselő

Földi Nikoletta

biztositas-megtakaritas

Természetesen cégek számára is kínálunk megoldásokat. Vállalati csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítás egyrészt a munkáltatók részére nyújt segítséget a munkavállalókat ért vészhelyzetek anyagi következményeinek mérsékléséhez, másrészt a munkavállalók számára egzisztenciális biztonságot jelent.

A vállalati vagyon- és felelősség biztosítás a telephelyed és vállalkozásod vagyontárgyait védi, anyagi segítséget nyújtva kár esetén. Munkáltatói, szolgáltatói, bérlői felelősség biztosítás támogat, hogy nyugodtan a vállalkozásodra koncentrálhass.

Tesszük mindezt az Union Biztosító partnereként.

Számíthatsz ránk

Miért az UNION?

biztos háttér
teljes körű biztosítási és banki termékek
folyamatos termékfejlesztés
széleskörű támogatottság
motiváló érdekeltség, magas jövedelem
kompetens tanácsadói munka lehetősége

Mitől jó az UNION?

Nagy

Ha egy biztosító nagy, az azt jelenti, hogy nagyon sok lábon áll, és sok ügyfele van. Vannak kockázati és élet-típusú termékei, vannak gyakran vásárolt és vannak eladandó termékei. De elsősorban attól nagy, hogy nagy a tancsadói-értékesítői hálózata.

Osztrák

Tulajdonosunk a 190 éves múlttal rendelkező egy osztrák, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítási vállalatcsoportja.

Fejlődő

Az UNION 2018-ban egyesült a Vienna Life és az ERSTE biztosítókkal, ezzel az ügyfélállományt tekintve immár hatodik, díjbevétel alapján pedig a hetedik a piacon.

Barátságos

Az UNION-nál jó dolgozni. Legutóbbi dolgozói felmérésünk szerint legtöbben a csapatot, a rugalmasságot, a sokszínű feladatokat és a jó munkahelyi hangulatot értékelték.

Ügyfélbarát

Ügyfeleinknek az a fontos, hogy ha kell, egyszerűen, kényelmesen és gyorsan intézhessék biztosítási ügyeiket. Tudjuk. Mi azonban arra is törekszünk, hogy értsék, amit mondunk és érezzék, hogy valóban értük vagyunk.

Légy a csapatunk része!

Állásajánlat

Mentor vezető

Munkavégzés helye: Országos

3 biztosítótársaság integrációját követően 2021-ban induló Union Vezető Képző programunk lehetőséget biztosít pénzügyi területen vezetői karrier elindítására, illetve keressük azon partnereket, akik képesek és hajlandók lokális csoportok felépítésére és menedzselésére.

Amit kínálunk:

Új utat, nem ismert távlatokat mutatunk gyakorlott vezetőknek további fejlődésre, illetve támogatjuk azokat, akik eddig nem kapták meg lehetőséget vezetői pozícióban.

A pozícióhoz kapcsolódó főbb feladatok:

Előnyök a pályázat sikeres elbírálása érdekében:

Amit elvárunk:

Előny, de nem feltétel:

Szükséges nyelvtudás:

Képviselő pozíció

Munkavégzés helye: Budapest és vonzáskörzete

Főbb feladatok, munkák: A kiemelt ügyfélkörrel való kapcsolattartás, új ügyfelek akvirálása, magas színvonalú kiszolgálása.

Az álláshoz tartozó elvárások

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Ha csatlakozol hozzánk:

biztositasi-ugynok

Állásra való jelentkezés

Biztosítás állás

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Üzenet küldése

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat