Prime

Vienna World

by UNION

élet- és nyugdíjbiztosítások egy édesebb életért

Megoldásaink

Akár befektetnél a jövődbe, akár nyugdíjas éveidről gondoskodnál: a lehetőség a te kezedben van.

Teremts magadnak egy élhető világot – velünk. Fedezd fel a Vienna World by UNION megoldásait és élj úgy, mint a bécsiek: tudatosan, gondoskodóan, nyugodtan!

VIENNA YOU ÉLETBIZTOSÍTÁS

Nyugodt élet, elérhető célok, teljeskörű kockázati védelem, kiváló bónuszok és kiváló befektetési lehetőség. Kell ennél több?

VIENNA TIME NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

A jövő csak egy kiváló nyugdíjbiztosítással lehet teljes. Ha boldog, elégedett és élhető nyugdíjaskorra vágysz, kattints!

Miért Bécs?

A Vienna World az UNION Biztosító saját termékcsaládja. Az UNION Közép- és Kelet-Európa vezető biztosítói csoportjának, a bécsi Vienna Insurance Group (VIG) tagja.

Bécs a biztosítások piacán ugyanazt ígéri, amit az életben: megbízhatóságot, nyugalmat és kényelmet – a mindennapokban és az azokat biztosító termékeknél egyaránt.

VIENNA You Életbiztosítás

befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

érd el a céljaid

Sokszor mondjuk: a nyugodt és biztos jövőről minél hamarabb érdemes elkezdeni gondoskodni. A gyerekek villámgyorsan felnőnek, egyre többe és többe kerülnek, miközben mi sem szeretnénk lemondani álmainkról, legyen az egy új lakás, egy klassz autó, egy utazás vagy egyszerűen csak a „bécsi élet”. Ehhez pénzre és még több pénzre van szükségünk.
Ahhoz, hogy erre felkészüljünk, érdemes minél korábban elkezdeni a megtakarítást. Akár egy olyan modern, befektetéssel kombinált életbiztosítással, amilyen a Vienna You.

óvatosan vagy kockázatosabban

A Vienna You olyan befektetési lehetőségeket kínál, ahol Te döntöd el, magasabb vagy alacsonyabb kockázatot vállalsz. Pénzed kiváló szakemberek kezében van, akik mindent megtesznek befektetésed sikeréért.

Ez ám a bónusz! Azoknak, akik folyamatosan fizetik az alapbiztosítás díját, visszatérítjük a tartamon belüli legkisebb éves díj 100%-át a 10. év után, ismételt 100%-át a 15. év után és újabb 100%-át a 20. év után. A részletes feltételek a Szerződési Feltételekben elérhetők.

eszközalapok: tiéd a választás

Megtakarításodat eszközalapjainkban helyezzük el. 19 forint, 5 euró és 4 amerikai dollár alapú eszközalap közül választhatsz, legyen az részvény-, kötvény-, alternatív vagy aktívan kezelt vegyes eszközalap. Az ügyfélportálon folyamatosan nyomon követheted a megtakarítás alakulását és bármikor módosíthatod a választott eszközalap-portfóliót vagy az új befizetések eszközalapok közötti felosztását.

Követjük a trendet: eszközalapjaink közé a technológiai óriások teljesítményéből profitáló UNION-TechTrends részvény- és a kifejezetten zöld jellegű befektetéseket tartalmazó UNION-GreenTrends vegyes eszközalap is bekerült 2021-be.

De ha ránk bízod a döntést, 300 ezer forint éves díj felett választhatod modellportfólióinkat is, ahol kockázatvállalási hajlandóságodnak megfelelően választhatsz és mi akár az első perctől, külön kérés nélkül rendszeresen felülvizsgáljuk a portfóliókat.

Ráadásul a piaci helyzetnek megfelelően módosítjuk azokat, annak érdekében, hogy minél magasabb hozamot érj el velük. Két eltérő kockázati besorolású, aktívan kezelt portfólióból választhatsz.

biztonságban te és szeretteid is

A Vienna You, amellett, hogy kiváló befektetési lehetőséget is kínál, természetesen elsősorban életbiztosítás. Mint ilyen, sok mindent tud, amit egy klasszikus kockázati életbiztosítás, azaz halál, sőt, igényeid szerint akár betegség vagy baleset esetén is anyagi segítséget és a választott kockázati védelmet nyújtja neked és akár családodnak is.
A Vienna You mellett nincs is feltétlenül szükséged egy másik életbiztosításra, mivel egy sor kiegészítő biztosítást választhatsz.

számolj velünk!

Vegyünk egy egyszerű példát. Egy 40 éves férfi időskorára tenne félre. Ha 65 éves koráig havonta 25 ezer forintot fizet (ez évi 300 ezer forint, tartam során összesen 7,5 millió Ft kerül befizetésre), akkor mérsékelt, 5,71%-os* hozamot feltételezve 12,3 millió forint összeget kaphat kézhez 65 évesen.
*„Körültekintő” Automatikus Modellportfólió esetén, csupán mérsékelt hozamot feltételezve.

egy sor kiegészítő védelem

A Vienna You minden élethelyzetre széles kiegészítő biztosítási palettát kínál. 10 kiegészítő biztosítás közül választhatsz, lefedve a legtöbb kockázatot a család összes tagja számára.Köthetsz biztosítást akár 38 féle rettegett betegségre, sőt, gyermek egészségbiztosítási csomagot is választhatsz.
A képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat az esetenként akár fél éves várakozási idő helyett 5 munkanapon belül ingyenesen megszervezzük és fizetjük is 250 ezer forint éves keretösszeg erejéig.
A kiegészítőket személyre szabottan állíthatod össze.

kisebb pénz mellett is nagy előnyök

Ha befektetésről van szó, először mindenki hatalmas pénzekre gondol.Pedig ez nem feltétlenül igaz. A Vienna You-val a nagy összegű befektetések előnyét élvezheted, már akkor is, ha csak havi 10 ezer forint rendszeres fizetését tudod vállalni. A pénzedet szakértőink ugyanolyan gondossággal kezelik, mintha ennek a többszöröséről lenne szó, így „kisbefektetőként” is a legnagyobb gondoskodást élvezheted.

nagy pénzed van? oszd meg és uralkodj!

Természetesen van, aki nem azért választ életbiztosítást, mert a jövőjéről szeretne gondoskodni, hanem azért, mert kiváló befektetési lehetőségnek tartja. Ráadásul, ha nagyobb összeget szeretnél befektetni, jobb, ha azt nem egy befektetésben tartod, hiszen bármi közbe jöhet. Az életbiztosítással kombinált megoldás esetén ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen van a vagyonod és még biztosítási védelmet is kaphatsz.

örökösödésnél nincs várakozás

Azért, mert nem klasszikus kockázati életbiztosítást választasz, még nem jelenti azt, hogy családod nincs anyagi biztonságban, de azt sem, hogy nem történik veled semmi rossz.A Vienna You nem csak családod anyagi biztonságát segíti, de azt is, hogy halálesetnél a kedvezményzetteknek nem kell a hagyatéki eljárás végéig várniuk arra, hogy a pénzhez jussanak: az itt lévő pénzt nem terheli örökösödési illeték és a lehető leggyorsabban kifizetésre kerül.

céges előnyök

A Vienna You megköthető cégek számára is.Ez számos lehetőséget és előnyt jelent, például a kulcsemberek, azaz a cég életében meghatározó szerepet játszó, pótolhatatlan munkatársak védelmét.

VIENNA Time Nyugdíjbiztosítás

befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

édes nyugdíjas évek

Sokszor mondjuk: a nyugdíjról időben érdemes elkezdeni gondoskodni, az állami nyugdíj várhatóan nem lesz elegendő arra, hogy az addig megszokott színvonalon éljünk. És miért is ne élhetnénk legalább olyan jól, vagy épp még jobban? Az osztrák nyugdíjasok valóban élvezik a szabadságot: utaznak, túráznak, hajókáznak, színházba, moziba járnak, azaz: élnek. Ez neked sem álom: érdemes egy olyan modern, befektetéssel kombinált nyugdíjbiztosítást választanod, amilyen a Vienna Time.

óvatosan vagy kockázatosabban

Ehhez persze nyilvánvalóan be kell fektetni. A Vienna Time olyan befektetési lehetőségeket kínál, ahol Te döntöd el, magasabb vagy alacsonyabb kockázatot vállalsz. Pénzed kiváló szakemberek kezében van, akik mindent megtesznek azért, hogy a biztosítás lejártakor a lehető legnagyobb hozamot realizáld. Bónuszrendszerünk rugalmas: hűségedet 10, 15 és 20 év elteltével jutalmazzuk.

eszközalapok: tiéd a választás

Megtakarításod eszközalapjainkban helyezzük el. 19 forint, 5 euró és 4 amerikai dollár alapú eszközalap közül választhatsz, legyen az részvény-, kötvény-, alternatív- vagy aktívan kezelt vegyes eszközalap. Az ügyfélportálon folyamatosan nyomon követheted a megtakarítás alakulását és bármikor módosíthatod az eszközalap portfólióját. De ha ránk bízod a döntést, mi az első perctől, külön kérés nélkül is változtatunk a portfólió összetételén: az automatikus modellportfólió szolgáltatással két eltérő kockázatvállalási hajlandósághoz kapcsolódó, kockázati besorolású, aktívan kezelt portfólióból választhatsz. Követjük a trendet: eszközalapjaink közé a technológiai óriások teljesítményéből profitáló UNION-TechTrends és a kifejezetten zöld jellegű befektetéseket tartalmazó UNION-GreenTrends részvényalapok is bekerültek 2021-ben.

biztonságban te és szeretteid is

A Vienna Time, amellett, hogy kiváló befektetési lehetőség, természetesen elsősorban nyugdíjbiztosítás. Mint ilyen, mindent tud, amit egy klasszikus életbiztosítás, azaz halál, maradandó egészségkárosodás, sőt, igényeid szerint akár betegség vagy baleset esetén is jelentős anyagi segítséget és teljeskörű kockázati védelmet nyújt Neked és családodnak is. A Vienna Time mellett nincs is feltétlenül szükség más életbiztosítási védelemre, sőt, egy sor kiegészítő biztosítással kiegészítheted.

számolj velünk!

Egy 40 éves férfi időskorára tenne félre. Ha 65 éves koráig havonta 25 ezer forintot fizet (ez évi 300 ezer forint, tartam során összesen 7,5 millió Ft kerül befizetésre), akkor mérsékelt, 5,71%-os* hozamot feltételezve 14,8 millió forint összeget kaphat kézhez 65 évesen.  
*„Körültekintő” Automatikus Modellportfólió  esetén, csupán mérsékelt hozamot feltételezve.

egy sor kiegészítő védelem

A Vienna Time  minden élethelyzetre széles kiegészítő biztosítási palettát kínál. 9 kiegészítő biztosítás közül választhatsz, valamennyi kockázatot lefedve a család összes tagja számára. Köthetsz biztosítást akár 38 féle rettegett betegségre, sőt, gyerek egészségbiztosítási csomagot is választhatsz. A képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat az esetenként akár fél éves várakozási idő helyett 5 munkanapon belül ingyenesen megszervezzük és fizetjük is 250 ezer forint éves keretösszeg erejéig. A kiegészítőket személyre szabottan állíthatod össze. 

kisebb pénz mellett is nagy előnyök

Ha befektetésről van szó, először mindenki hatalmas pénzekre gondol.Pedig ez egyáltalán nem feltétlenül igaz. A Vienna Time esetén ráadásul leginkább megtakarítasz, miközben a nagy befektetések előnyét élvezheted, ha csak havi 15-20 ezer forint rendszeres fizetését tudod vállalni. A pénzedet szakértőink ugyanolyan gondossággal kezelik, mintha ennek a többszöröséről lenne szó, így „kisbefektetőként” és a legnagyobb gondoskodást élvezheted és a lehető legnagyobb hozamot várhatod el.

nagy pénzed van? oszd meg és uralkodj!

Természetesen van, aki nem azért választ nyugdíjbiztosítást, mert a jövőjéről szeretne gondoskodni, hanem azért, mert kiváló befektetési lehetőségnek tartja. Az is. Ráadásul, ha nagyobb összeget szeretnél befektetni, jobb, ha azt nem egy helyen tartod, hiszen bármi közbejöhet – az nyugdíjbiztosítással kombinált megoldás esetén ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen van a vagyonod.

örökösödésnél nincs várakozás

Azért, mert nem klasszikus kockázati életbiztosítást választasz, még nem jelenti azt, hogy családod ne lenne anyagi biztonságban, de azt sem, hogy nem történik veled semmi rossz.A Vienna Time nem csak időskori anyagi biztonságot ígér, de azt is, hogy halálesetnél az örökösöknek nem kell rengeteget várniuk arra, hogy a pénzhez jussanak: az itt lévő pénzt nem lehet zárolni, nem terheli örökösödési illeték és a lehető leggyorsabban kifizetésre kerül.

adózási előnyök

Minden évben a nyugdíjcélra befizetett díj 20%-nak megfelelő, de legfeljebb 130 ezer forint adójóváírást kaphatsz. A jóváírás csak az adott évben befizetett díjakra számítandó és csak vehető igénybe, ha van adóköteles jövedelmed és az SZJA-törvény egyéb feltételeinek is megfelelsz.Ha több nyugdíjbiztosítási szerződésed is van, azokra együttesen is legfeljebb csak 130 ezer forintnyi adójóváírást igényelhető.

Díjmentes tájékoztatás kérése

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot egy díjmentes, személyre szabott tájékoztatáshoz.

életbiztosítás

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat